Fit-ing Afvallen

Fit blijven met een nieuwe levensstijl

Afvallen doe je niet door allerlei hippe dieten te volgen. Als je, om wat voor reden dan ook, gewicht wilt verliezen is het vaak noodzakelijk om je levensstijl te veranderen. Je wilt het gewicht wat je verliest immers niet meer terug. Daarom is het noodzakelijk te begrijpen waarom en wat je eet of niet eet. Met Fit-ing Afvallen kun je individueel werken aan jouw nieuwe levensstijl.
Je levensstijl is zoveel meer dan alleen een dieet volgen of gaan sporten. Hoe breng je balans aan tussen je privéleven en werk? Hoe kun je tijd voor jezelf maken zonder dat je het gevoel hebt je kinderen of partner tekort te doen? Hoe kun je sporten in je drukke bestaan inpassen? Hoe kun je ervoor zorgen dat je op hectische dagen toch verantwoord blijft eten? Dit zijn slechts enkele vragen waar veel mensen in het dagelijks leven mee worstelen.

Fit-ing Afvallen

Met Fit-ing Afvallen werken we op een intensieve manier naar een nieuwe levensstijl. We proberen je te leren juiste (voedsel)keuzes te maken. Werken aan een nieuwe levensstijl lukt niet zonder bewegen. We werken dan ook aan je conditie door middel van bijvoorbeeld Fit-ing Circuit en/ of Fit-ing hardlopen/wandelen. Door (buiten) te bewegen, voel je je prettiger, fitter, verbeter je je houding en word je mentaal sterker. We leren je om op een technisch juiste en prettige manier te bewegen. De groepstraining bestaat uit kleine groepen waardoor individuele aandacht gegarandeerd is. Een keer in de week krijg je coaching op een bepaald onderwerp. Voor persoonlijke begeleiding en ondersteuning maken we ook gebruik van een eenvoudige app. Hier voer je in wat je eet en drinkt zodat we dit samen kunnen bespreken.

Fit-ing Afvallen begint met een uitgebreide intake. Hierin bespreken we je wensen en motivatie, je persoonlijke situatie en hoe we de verandering in je levensstijl kunnen aanpakken. Na deze intake krijg je een persoonlijk plan van aanpak, dat bestaat uit coachingsgesprekken en trainingen.

Het doel is om voldoende kennis op te bouwen om je nieuwe levensstijl vol te houden. Met deze intensieve benadering willen we bewerkstelligen dat het gewicht dat je verliest niet terug komt.
 
Kosten  
Intake en persoonlijk plan van aanpak € 50,00
Coachingsgesprek (30 minuten) € 25,00
Trainingen Op basis van het plan van aanpak

Bewegen is onlosmakelijk verbonden met het advies maar kan op verschillende manieren worden ingevuld.