Fitte collega’s

Sporten vermindert ziekteverzuim. Fit-ing verzorgt ook op maat trainingen voor bedrijven.

Uit onderzoek blijkt dat er werknemers die (intensief) sporten minder vaak ziek zijn. Werknemers die te weinig bewegen, verzuimen aantoonbaar meer en vergroten hun kans op chronische aandoeningen zoals diabetes type 2 en hart- en vaatziekten. Weinig bewegen levert dus een concreet arbeidsrisico op. Een actief sport- en beweegbeleid levert dus een effectieve bijdrage aan het voorkomen van ziekteverzuim.

Met de trainingen van Fit-ing stimuleer je werknemers op een positieve manier tot bewegen. Afgestemd op de wensen van de klant, verzorgt Fit-ing trainingen op locatie. Van 1 tot 100 werknemers. Dat kan een eenmalige teambuildingsactiviteit zijn maar ook een programma voor een langere periode. Denk bijvoorbeeld aan sportieve wandelingen, hardlooptrainingen of Fit-ing circuit in een vergaderzaal. Na een uitgebreide intake ontvang je een advies op maat.

Neem voor meer informatie contact op met Janine Sporrel: 06-30688512

Wil je meer weten over de invloed van bewegen op het ziekteverzuim? Lees dan het rapport “Investeren in bewegen op werkvloer loont” van het Nederlands Instituut voor Sporten en Bewegen in samenwerking met het Diabetesfonds.

Telefoon 06 306 885 12
Klik hier om ons een email te sturen
Fit-ing op Facebook

Contactformulier

*Verplichte velden