Fit-ing Circuit

Uitdagende circuittraining, voor elk niveau

Fit-ing Circuit is de perfecte manier om je hele lichaam trainen. Het is de ideale training voor mensen die zich fit(ter) willen voelen, sterker en soepeler willen worden of willen afvallen. Fit-ing Circuit is ook geschikt voor sporters die hun lichaam in balans willen ontwikkelen. Hardlopers zullen bijvoorbeeld merken dat Fit-ing circuit een perfecte aanvulling op het lopen is.
Tijdens de training voer je meerdere oefeningen voor het hele lichaam achter elkaar uit. Ook werk je aan je conditie omdat er weinig rust tussen de oefeningen zit. Train je de ene keer meer op kracht, de volgende training kan vooral op uithoudingsvermogen gericht zijn.

Lekker buiten

Vergis je niet, circuittraining kent eindeloze variaties zodat de training afwisselend blijft. We trainen altijd in de buitenlucht op onverwachte, originele locaties. Denk bijvoorbeeld aan een schoolplein of speeltuin of lekker ergens in de natuur. Wist je bijvoorbeeld dat je aan een klimrek heel goed pull ups kunt doen of dat de natuurlijke weerstand van zand je helpt om kracht te ontwikkelen?

Persoonlijke begeleiding

Circuittraining is heel toegankelijk. Het maakt niet uit wat je niveau is, iedereen kan meedoen. De oefeningen zijn eenvoudig aan te passen aan je eigen niveau. Omdat we in kleine groepen trainen, kun je ervan op aan dat je goed begeleid wordt. Uiteraard doen we een verantwoorde warming up en cooling down. Het is verstandig om wat te drinken mee te nemen naar de training.

Het resultaat is een betere conditie, een betere houding, meer zelfvertrouwen, een sterker lichaam, een betere coördinatie en vooral een hoop plezier. Je voelt je fitter en frisser en je slaapt vaak beter door het bewegen in de buitenlucht. Door al deze ontwikkelingen word je mentaal sterker.
 
“Ik houd van hardlopen. Tijdens het lopen maak je je hoofd heerlijk leeg en je blijft er echt fit van. Nadeel is dat je spieren zo eenzijdig traint. Toen ik hoorde van Fit-ing Circuit, ben ik meteen een proefles gaan doen. En daarna geen training meer gemist. Je wordt er serieus sterker van. Het leuke is dat je het zo zwaar kunt maken als je zelf wilt. Janine daagt je ook altijd uit net dat stapje extra te zetten. Ze let bovendien heel goed op hoe je de oefening uitvoert, zodat je maximaal resultaat behaalt en je zelf niet blesseert. En je bent lekker buiten natuurlijk.”