Over ons

Mijn naam is Janine Sporrel. Van jongs af aan ben ik bezig met sport. Het was dan ook een logische keuze om na de HAVO naar het CIOS te gaan. Hier heb ik me onder andere gespecialiseerd in conditietraining, fitness en atletiek. Na het CIOS heb ik o.a. een opleiding voedingsconsulent gevolgd omdat dat een goede aanvulling was. Ik ben gaan werken als atletiektrainer, looptrainer, fitnessinstructeur en ik geef sportspecifieke conditietraining voor bijvoorbeeld tennissers en voetballers. Ook heb ik veel met kinderen gewerkt.

Mijn passie ligt in het fitter maken van mensen. Het maakt niet uit op welk niveau. Conditietraining wil niet zeggen dat je altijd tot het uiterste gaat en geen stap meer kunt verzetten. Conditietraining is veel meer. Het zorgt ook voor een betere houding, voor meer zelfvertrouwen, voor sterk lichaam, een betere coördinatie en het zorgt vooral ook voor een hoop plezier. Plezier is op elk niveau de sleutel tot het fitter worden. Ongeacht je doel. Of je nu gewoon fitter wil worden, gewoon lekker buiten bezig wil zijn of je levensstijl wil aanpassen.
 

Voor iedereen

De drempel om zich aan te sluiten bij een sportvereniging of sportschool is soms groot. Daarnaast zijn er mensen die op een intensieve en doeltreffende manier aan zichzelf willen werken, onder professionele begeleiding en lekker buiten. Daarom is er Fit-ing. Fit-ing heeft voor iedereen een uitdagende training op niveau.
 

Alles begint met plezier

Vaak denken (beginnende) sporters dat het niet mogelijk is om plezier en hard werken te combineren maar niets is minder waar. Door de combinatie van afwisseling, buiten trainen in een kleine groep en persoonlijke aandacht zul je merken dat met plezier sporten voor iedereen is weggelegd.


Fit-ing verzorgt de trainingen Circuit, Hardlopen, Stretching & Relaxing, Sportief Wandelen, Powerwalking en Fit-ing Afvallen. Tevens kun je terecht voor sportspecifieke conditietrainingen en persoonlijke begeleiding.