Over ons

Fit-ing is het bedrijf van Janine Sporrel. Haar passie ligt in het in beweging brengen en fitter maken van mensen. Het maakt niet uit op welk niveau. Werken aan een betere versie van jezelf wil niet zeggen dat je altijd tot het uiterste gaat. Het is de kunst om elke deelnemer tijdens de les de meest optimale trainings intensiteit voor dat moment te geven.

De juiste trainings intensiteit zorgt voor een sterk lichaam en sterke geest, een betere coördinatie en houding en het zorgt vooral voor een hoop plezier. En ongeacht je doel, plezier is op elk niveau de sleutel om jezelf te blijven verbeteren.
 

Voor iedereen

De drempel om zich aan te sluiten bij een sportvereniging of sportschool is soms groot. Daarnaast zijn er mensen die op een intensieve en doeltreffende manier aan zichzelf willen werken, onder professionele begeleiding en lekker buiten. Daarom is er Fit-ing. Fit-ing heeft voor iedereen een uitdagende training op niveau.
 

Alles begint met plezier

Vaak denken (beginnende) sporters dat het niet mogelijk is om plezier en hard werken te combineren maar niets is minder waar. Door de combinatie van afwisseling, buiten trainen in een kleine groep en persoonlijke aandacht zul je merken dat met plezier sporten voor iedereen is weggelegd.