Partners

Stichting Sportservice Provincie Utrecht is het servicebureau op het gebied van sport en bewegen in de provincie Utrecht. Zij brengen mensen en organisaties in beweging en zijn een kenniscentrum voor de sport.

Sportservice biedt ondersteuning aan sportverenigingen en helpt gemeenten bij sportbeleid en stimuleringsprogramma’s ‘sport, bewegen en gezondheid’. Deskundigheid, klantgericht werken en innovatie zijn daarbij de kernbegrippen.
 
 
 

Runnersworld Utrecht is de hardloopspeciaalzaak van Utrecht en omgeving, gelegen naast de hoofdingang van FC Utrecht, Stadion Galgenwaard.
 
 
 
 
 
 
 
Logo van Fysio-therapeutisch centrum VianenFysiotherapeutisch Centrum Vianen is een veelzijdige praktijk gericht op diagnostiek, behandeling en advisering van mensen met klachten aan het bewegingsapparaat. Door een juist beeld te vormen van de klachten middels onderzoek wordt een behandelplan opgesteld waarin fysiotherapie op maat kan worden gegeven. Bijvoorbeeld m.b.t. het dagelijks functioneren, de werksituatie, sport en hobby.


 
 

Teff inside is de leverancier van Teff producten in Europa. Teff is onmisbaar in een gezond voedingspatroon, met name voor (top)sporters, voor iedereen wie gezond en bewust wilt eten en mensen die willen afvallen. Daarom bieden zij een zo’n breed mogelijk assortiment Teff-producten aan, van Teff Muesli tot Teff Slank-shake. Al onze producten zijn 100% natuurlijk en zonder E-nummers.