Referenties

Fit-ing Circuit

Ik wist niet helemaal wat ik moest verwachten van de circuittraining maar het leek me goed om naast het hardlopen iets aan krachttraining te doen. Sinds deze proefles kom ik elke week trainen. De sfeer, de afwisseling en bovenal de zeer goede begeleiding van Janine die bij iedereen op zijn eigen niveau het beste eruit haalt.
De mogelijkheid om soms op een andere dag in de week te komen is met mijn onregelmatige diensten een groot voordeel. Wat ik vorig jaar nog met veel moeite en spierpijn deed, gaat me nu gemakkelijk af. Elke vier weken een nieuw circuit en met Janine als super motivator maakt ook dat het nooit verveelt.
Mirjam van Hasselt
Circuit training bij Fit-ing is een leuke, sportieve ervaring. Lekker vijf kwartier buiten bezig zijn onder de prettige en professionele begeleiding van Janine. 
Met elkaar sporten en toch op je eigen niveau bezig zijn vind ik een groot voordeel. In de loop van de tijd merk je dat je conditie steeds beter wordt. Oefeningen worden aangepast aan wat je kunt, daardoor is de training voor mij goed vol te houden. Kortom: voor mij een ideale manier om te werken aan mijn conditie.
Martine Maarschalkerweerd
Toen ik me de circuittraining van Janine begon, had ik zorgen over blessures omdat ik al heel lang niet intensief had gesport. Mijn angst was onterecht. Janine heeft een perfecte inschatting gemaakt van wat ik wel en niet kon en heeft de oefeningen daar waar nodig aangepast.Op hetzelfde moment hielp ze me mijn grenzen op te zoeken en te verleggen met gerichte aandacht en duidelijke instructies tijdens de trainingen. We zijn nu een jaar verder en ik ben fitter dan ooit, zonder enige vorm van blessure en slechts zo nu en dan met spierpijn.
Mickey Zurhaar
Trainen bij Fit-ing is leuk en afwisselend. Elke vier weken sporten we op een andere locatie lekker in de buitenlucht. Een nieuwe locatie brengt ook een nieuwe serie oefeningen met zich mee. Hierdoor krijg ik steeds weer een neiuwe uitdaging aangeboden. 
Janine weet sporten op een enthousiaste manier uit te dragen! Ze geeft iedereen gerichte aanwijzigingen om de oefeningen juist en veilig uit te voeren.
Robert Visser

Fit-ing Hardlopen

Een aantal jaren terug heeft Janine mij enthousiast gemaakt voor hardlopen. In vijf maanden tijd heeft ze mij dusdanig gestimuleerd en geadviseerd, dat ik in staat was om binnen 1,5 uur de Dam-tot-Dam loop te volbrengen. Ik had geen enkele ervaring met hardlopen, maar door haar adviezen en trainingsschema's is mij dit zonder al te veel moeite gelukt. Janine is sportief, kundig en enthousiast en kan mensen geweldig goed inspireren en motiveren. Ze schuwt hierbij de confrontatie niet, wat ik een sterke eigenschap van haar vind. Dankzij Janine is hardlopen mijn passie geworden. Ik ben haar daar nog steeds erg dankbaar voor en kan haar bij iedereen aanbevelen die open staat voor verandering in leef- en sportstijl!
Léonie Overbeeke
“Het is inmiddels al weer zo’n vijf jaar geleden dat ik ben begonnen met hardlopen. Ik was net gestopt met roken en werd helemaal gek van de onrust in mijn lichaam. Janine belde op een zondagmorgen met de mededeling dat ze me over een kwartiertje zou komen oppikken voor mijn allereerste hardlooples. Dit eerste hardlooprondje zal ik nooit vergeten.
Aan de hand van een persoonlijk opbouwschema, looptips en adviezen heeft Janine me vervolgens begeleid naar mijn eerste wedstrijd van 10km. Wow, wat voelde dat gaaf! Als je mij die bewuste zondag had gezegd, dat ik een paar jaar later een halve marathon zou gaan lopen, had ik heel hard gelachen. Maar ook die mijlpaal hebben we bereikt.”
Jolanda van der Vloed"
“Als beginnend hardloper zocht ik naar tips. Hoe warm je goed op, wat is een goed trainingsschema om te oefenen voor mijn eerste 10 kilometer. Maar ook, hoe voorkom ik blessures en kan ik tegelijkertijd mijn prestaties snel verbeteren. Ik vroeg Janine om wat persoonlijke begeleiding. In 2 sessies van 1,5 uur had ik genoeg warming-up oefeningen en enkele technieken aangeleerd om even vooruit te kunnen. Inclusief persoonlijk trainingsschema. Ben erg enthousiast over de manier waarop Janine me heeft begeleid. Heel fijn om te weten wat je lijf aan kan en hoe je kunt vorderen zonder al te veel instructie. Kortom, heel effectief.”
Bas van Gool
"Toen ik in januari begon met de hardlooptraining bij Fit-ing had ik niet eerder onder begeleiding getraind.
Met frisse moed startten wij vlak na de feestdagen met een groep enthousiaste mensen aan de wekelijkse training. Allemaal met een eigen doel, de 5 of de 10 kilometer kunnen uitlopen, of hun tijd verbeteren en voor anderen was ‘pijn-vrij’ lopen het doel.
Mijn conditie liet veel te wensen over, ik had lange tijd niet gesport en al snel kreeg ik te maken met hardloopblessures, in mijn geval vooral scheenbeenproblemen. Daardoor leek het er even op dat ik in ieder geval mijn eigen doel, de 5 kilometer lopen, niet zou gaan halen.
Maar mede dankzij de begeleiding en tips van Janine heb ik zonder klachten de 5 km uitgelopen!
Super bedankt!"
Ingrid Verkerk
"In 12 weken van 50 meter hardlopen naar 5000 meter! Het is me gelukt dankzij de goede, enthousiaste en professionele begeleiding van Janine. Het trainen in de groep werkt motiverend en door de persoonlijke/individuele aandacht en adviezen bereikt ieder zijn eigen doel op zijn eigen niveau. Sinds ik begonnen ben met hardlopen voel ik me fitter en heb ik meer energie. Kortom een aanrader!"
Petra van Boeckel

Fit-ing Afvallen

Afvallen onder begeleiding van Janine werkt! Haar persoonlijke aanpak en expertise heeft effect! Afvallen is bij haar niet alleen letten op wat je eet maar vooral ook komen tot een geïntegreerde aanpak op maat. Balans vinden in je voeding, mind en bewegen daar helpt ze je bij. Ze motiveert je enorm om je doel te halen. Iedereen die aan zichzelf wil werken, raad ik Janine aan.

Henriëtte Verhoeven
Na de intake heeft Janine heeft een plan voor me geschreven. Voor het eerst ging ik aan de slag met een gezonde levensstijl i.p.v. een dieet te volgen. Ik ben mee gaan doen met de circuit trainingen en ben voorzichtig begonnen met hardloop trainingen.
Tijdens de coaching gesprekken heeft Janine me laten zien hoe ik bepaalde veranderingen in mijn dagelijkse leven en eetgewoontes kon maken die binnen no time als gewoon aanvoelden. Ik heb voor het eerst van mijn leven het gevoel dat mijn streefgewicht binnen handbereik ligt. Ik voel me fit, slank en ik heb een hoop zelfvertrouwen terug gekregen. Inmiddels ben ik bijna 30 kilo kwijt!
Melanie Takken
 
Twee maanden geleden had ik niet gedacht dat ik bewegen zo leuk zou vinden. Ik heb nooit plezier gehad in sport, en het wandelen en fietsen schoot er vaak bij in. Maar nu ga ik iedere dag op de fiets naar mijn werk en in het weekend maak ik een fietstocht of een wandeltocht voor mijn plezier. Ik voel me veel beter, zowel fysiek als mentaal, en ik onderneem veel meer. Janine heeft me laten zien dat het voor mij prima haalbaar is om een actieve levensstijl te hebben. Haar plezier in bewegen was voor mij de trigger om zelf aan de slag te gaan, en met haar tips kon ik mijn dagelijkse leefgewoontes stap voor stap verbeteren. Ik had niet verwacht dat dit in zo'n korte tijd zou lukken, en dat het effect van bewegen op mijn gezondheid zo groot zou zijn.
Diana


Bedrijven

Logo van De Volksbank
Janine heeft de afgelopen 3 maanden een presentatie gegeven aan beginnende en ervaren hardlopers. Door haar enthousiasme was iedereen weer extra gemotiveerd om te gaan lopen. In de weken daarna heeft ze een cursus ‘beginnen met hardlopen’ en 2 trainingen voor gevorderde lopers verzorgd. Ze heeft daarbij echt goed aangesloten op onze vraag: heuveltraining en een pittige krachttraining.
Mijn typering van Janine is: ze is leuk, vriendelijk, enthousiast, deskundig, stimuleert deelnemers om even door te zetten als daar mogelijkheden voor zijn, ze komt afspraken na en kan goed met verschillende mensen omgaan.
Marianne Peeters - Volksbank Utrecht
Logo van Grafisch Lyceum Utrecht
Janine van Fit-ing heeft onze medewerkers letterlijk in beweging gekregen. Passend bij onze studiedag, die in het teken stond van vitaliteit, verzorgde zij de workshop boxing bootcamp. Een van onze medewerkers gaf aan dat ze de workshop zwaar, maar wel heel erg leuk vond. Een ander schreef: Actief! 2 uur lang heel erg vermaakt. Weer een ander vond het leuker en uitdagender dan verwacht. Daaraan droeg het enthousiasme van de trainers zeker bij!
Anita Stroes - Officemanager GLU-academy